Een voorsprong door specialisatie

Met de start van 2021 kiest Spruyt hillen voor een nieuwe weg maar wijzigt niet van koers. Het bedrijf zal zich, als specialist in Techniek, Verpakkingen, Drukwerk en OTC, nog meer focussen op deze productgroepen. Grondstoffen en bereidingen zullen ondergebracht worden bij het zusterbedrijf Fagron. Een sprong die leidt naar nieuwe innovaties voor de apotheek en meer persoonlijke zorg voor de patiënt. Kirsten Dam, General Manager en Fanny Snel, Marketing en Innovation Manager vertellen over het nieuwe Spruyt hillen.

Waarom deze specialisatie?

Blog 0321 1200X900

“Ondernemerschap zit in onze genen. Door deze specialisatie zijn we in staat om nog sneller te schakelen en zo de apotheek beter van dienst te zijn. We kunnen ons focussen op datgene waar we goed in zijn: innoveren, direct inspelen op de behoefte van onze klant en het leveren van maatwerk. Zodat de apotheker zich kan focussen op de zorg aan zijn patiënten. Denk hierbij aan onze vernieuwde drukwerkmodule of onze temperatuurregistratiesystemen. Het zijn allemaal oplossingen waarmee wij het leven van onze klant makkelijker maken”, aldus Kirsten

Fanny vult aan: “We kennen de markt als geen ander en we snappen heel goed hoe we de apotheker kunnen ontzorgen. Maar ook de patiënt, die vandaag de dag steeds meer behoefte heeft aan zorg op maat. Het werk in de apotheek gaat veel verder dan voorzien in medicatie. Je wil je patiënt een voorsprong geven. En wij kunnen daarbij helpen door te voorzien in dát stukje extra. Gepersonaliseerde zorg wat mensen zo enorm kan helpen in hun dagelijkse leven. Dat gaat van een mooi diabetestasje, tot een pufjesteller voor een dosisaerosol, zoals de CountAir®”

Wat betekent deze verandering in de praktijk?

Kirsten legt uit: “Eigenlijk houden we vast aan de kwaliteiten die we hebben en daarmee ondersteunen we de apothekers op alle mogelijke manieren. Zij kunnen bij ons terecht voor hun out-of-the-box vragen, bijzondere wensen of advies. Personalized Care in de breedste zin van het woord: voor de apotheek en voor de patiënt. Ook als het gaat om actuele ontwikkelingen: een goed voorbeeld daarvan is de eerste Corona golf. Binnen no-time beschikten wij over een uitgebreid assortiment aan hygiëne- en preventiemiddelen. Daar hebben we met het hele team keihard voor gewerkt. Die passie en die aanpak, dat is Spruyt hillen. Daar ben ik ongelooflijk trots op en dat zal niet veranderen.”

Fanny vertelt: “Ook vandaag de dag helpen we waar we kunnen: door het koelen van Corona-vaccins tijdens het transport of door het leveren van (gratis) patiëntenflyers zodat de apotheek zijn producten onder de aandacht kan brengen bij de bezorgingen. Ondernemen zit in ons DNA. Dat betekent dat we ons altijd zullen blijven ontwikkelen. We gaan ons nog meer focussen op nieuwe producten, die de processen in de apotheek optimaliseren en gepersonaliseerde oplossingen bieden voor de patiënt.”

Neem de voorsprong

Fanny vervolgt: “Om onze klanten mee te nemen in de nieuwe weg en het gevoel met hen te delen, nodigen we hen letterlijk uit:
Neem de voorsprong. Geef je klanten alle ruimte naar een betere, gezondere toekomst. Want jij hebt al in huis wat zij zoeken. Dat biedt ook hen een voorsprong. En daarmee houden we samen iedereen in beweging. We kijken naar wat jij en jouw klanten écht nodig hebben. Vandaag én morgen. Door goed vooruit te denken en flexibel te zijn, zorgen we ervoor dat onze producten meteen beschikbaar zijn voor jouw apotheek. Dat gaat van een stripvouwdoosje, tot luchtverversing, tot exclusieve design-etuis.”

De apotheek van nu... en van morgen

Kirsten geeft aan: “Naast het stukje persoonlijke zorg voor de patiënt van vandaag, hebben we als bedrijf ook de verantwoordelijkheid om na te denken over morgen. Als eerste leverancier brachten we twee jaar geleden een duurzame verpakkingslijn op de markt. Hiermee compenseren wij onze CO2 uitstoot, door bomen te planten in duurzame bosprojecten. Die verpakkingslijn breiden we dit jaar uit. Daarnaast zullen we ons op zoveel mogelijk andere vlakken verduurzamen en blijven we voorzien in sociale werkvoorzieningen.”

Fanny: “We zijn dit jaar 125 jaar de vertrouwde partner in de gezondheidszorg. Dat is niet voor niets. Die jarenlange ervaring in combinatie met vernieuwing zorgt voor een succesvolle formule. Het goede van toen en het beste van nu.”


Neem de voorsprong. Spruyt hillen.

Webpagina’s (27) Documenten (7)
There are no results