"Van uw apotheker" wordt "CareBlue"

Ook patiënten zonder recept, verdienen de zorg die aansluit bij hun specifieke behoefte. We helpen daar waar we de zorg op een persoonlijke manier kunnen verbeteren. Al ruim 125 jaar zijn wij een betrouwbare partner in de gezondheidszorg. Vanuit onze expertise zullen wij ons verder specialiseren op het gebied van Over The Counter (OTC) producten en medische hulpmiddelen. Dit biedt interessante kansen voor de apotheek. En natuurlijk houden we vast aan de hoogste kwaliteitstandaard, zoals je van ons gewend bent.Careblue Logo

Met trots presenteren wij daarom “CareBlue”. Een merk dat staat voor gepersonaliseerde zorg  en duurzaamheid. Een uitstraling die perfect past bij jouw apotheek van nu. En een naam die naadloos aansluit bij onze visie: de apotheek moet dé plek zijn, waar medicatie en advies samensmelt met dat stukje extra: persoonlijke zorg wat het leven van mensen mooier maakt. Daar gaat ons blauwe hart sneller van kloppen!

We hebben natuurlijk al een prachtig assortiment die we de komende tijd zullen uitbreiden en uitrollen in de nieuwe look & feel. Dit assortiment is onderverdeeld in 3 categorieën:

Huid & HaarCareblue Logos 110X40 1

Een assortiment dat we flink uitbreiden, om te voorzien in de specifieke behoefte van jouw patiënt. We zijn nauw betrokken bij de productontwikkeling, zodat we kunnen toezien op de kwaliteit van de grondstoffen en de duurzaamheid van (o.a.) de verpakking. Een voorsprong in alle opzichten!

Hulpmiddelen Careblue Logos 110X40 2

Oplossingen voor alledaagse problemen, zoals therapietrouw. Oplossingen voor mensen die tegen ongemakken aanlopen, bij het gebruik van hun medicatie. Oplossingen waar jouw patiënt misschien nog niet aan gedacht heeft, maar die het leven zoveel makkelijker maken.

VoedingssupplementenCareblue Logos 110X40 3

We kunnen allemaal wel eens een steuntje in de rug gebruiken. Wat voor steuntje dat is, is voor iedereen persoonlijk. We kijken naar wat jouw patiënt vandaag de dag nodig heeft en houden die laatste trends en ontwikkelingen scherp in de gaten. De weg naar fit en gezond zit in je! 

Duurzaam en als het kan een stapje verderCareblue Logos 110X40 4

Dit logo zal je voortaan terugvinden op onze vegan producten. Onze OTC artikelen worden waar mogelijk duurzaam geproduceerd. Daarbij kijken we niet alleen naar de verpakking van onze producten, maar ook naar de formulering. Neem samen met ons de voorsprong naar een betere wereld!

Samen de voorsprong nemen?

Wij gaan graag in gesprek met jou over hoe jij de toekomst ziet in de apotheek. Waarmee we je ontzorgen, waarmee je vooruit kunt en de voorsprong kunt nemen op jouw concurrenten. Mail gerust naar marketing@spruyt-hillen.nl


Samen houden we iedereen in beweging. Want jij hebt al in huis wat een klant zou willen, of waar hij of zij nog niet aan heeft gedacht. Zo pakken ook zij de voorsprong, naar een gezonder leven.

CareBlue
Just for you!

Care Blue

Webpagina’s (27) Documenten (7)
There are no results