Together we create the future of personalized medicine

Shutterstock 76155490

Spruyt hillen gelooft dat gezamenlijke innovatie de enige weg vooruit is in de farmaceutische markt.
In nauwe samenwerking helpen wij farmaceutische en medische professionals en organisaties om altijd voorbereid te zijn op elke volgende stap.
Door de juiste, unieke mix van producten, diensten en concepten voor iedere specifieke doelgroep en behoefte.

Wij zullen ons continu inspannen om op een professionele, enthousiaste en SLIMME manier SAMEN met u als groothandel VERDER te komen.

Blauw Shutterstock 43640263Maatwerk is onze passie

Spruyt hillen is de aangewezen partner voor de groothandel.

Met ons unieke assortiment kwaliteitsproducten, waaronder onze uitgebreide BUFA lijn aan basiscrèmes en zalven, leveren wij graag een belangrijke bijdrage aan de basisbehoefte bij huidproblemen. Uiteraard ondersteunen wij onze BUFA lijn graag richting de apotheken door middel van een schappenplan en bijvoorbeeld het BUFA huidadvies. Het BUFA huidadvies zorgt ervoor dat de apothekersassistente snel en eenvoudig een goed advies kan geven aan de patiënt omtrent de keuze voor een bepaalde basiscrème of zalf.

Daarnaast streven wij ernaar dat u met onze ondersteunende services en permanente innovaties de zo noodzakelijke zorg op maat aan uw apotheken kunt blijven leveren. Ons brede assortiment levert een uitstekend uitgangspunt voor iedere apotheek. Maatwerk is ons gezamenlijk belang en onze passie!

                                                                                               Met onze gunstige prijsstelling streven wij   naar kostenbeheersing en een optimaal rendement voor
                                                                                               de groothandel.

Shutterstock 11597569Partnerschap

Gezamenlijke innovatie stroomt door onze aderen.

Op productniveau hebben wij de afgelopen jaren diverse innovaties uitgevoerd. De BUFA grondstoffen en de kant en klaar tubes in doosje zijn al jaar en dag zeer gewaardeerde producten van Spruyt hillen. De afgelopen jaren is dat uitgebreid met onze geneesmiddelen van GMP Apotheek de Collegiale Bereiding en onze snel te leveren Ad hoc bereidingen. Daarnaast vallen ook de verpakkingsmaterialen van Spruyt hillen niet meer weg te denken bij de groothandel.

De uitgebreidheid van onze productlijn “Van uw apotheker” welke bestaat uit apotheekwaardige OTC producten zoals een lichaamsverzorgingslijn, een lijn met medische hulpmiddelen waarbij u kunt denken aan onze zeer gewaardeerde medicijndoos de Medidaily maar ook de Vitamine B12 1000mcg en de apothekersdrop kunt u gerust uniek noemen.

Al 115 jaar zijn wij uw partner en leveren wij goede en betrouwbare producten. Continu spannen wij ons met veel plezier samen met u in om ons productenpakket op de juiste manier uit te breiden maar het draait bij ons niet alleen om producten maar veel belangrijker, het draait bij ons om u!

In samenwerking met de groothandel hebben wij het afgelopen jaar een cross dock service ontwikkeld. Een succesvolle en commercieel interessante service welke bijdraagt aan een optimaal rendement van zowel de groothandel als de apotheek. Uw voorraadrisico wordt beperkt, cross dock draagt bij aan een kostenbeheersing maar uiteraard blijft u snel in staat om de juiste producten bij uw klanten af te leveren. Dat verstaan wij onder partnerschap!

Graag nodigen wij u uit om hierover met ons in gesprek te gaan en te ontdekken hoe wij SAMEN met u op een SLIMME manier VERDER kunnen gaan.

Nieuws

20-12-2020

IbisMiles spaarprogramma stopt

IbisMiles spaarprogramma stopt

20-12-2020

Blog: Remco Martens over luchtkwaliteit

Luchtkwaliteit: niet alleen een onderwerp van “deze tijd”

04-12-2020

Gewijzigde Openingstijden feestdagen 2020

De feestdagen staan weer voor de deur. Lees verder voor onze afwijkende levertijden en bestelinformatie.

Webpagina’s (27) Documenten (7)
There are no results