Together we create the future of personalized medicine

Spruyt hillen gelooft dat gezamenlijke innovatie de enige weg vooruit is in de farmaceutische markt.
In nauwe samenwerking helpen wij farmaceutische en medische professionals en organisaties om altijd voorbereid te zijn op elke volgende stap.
Door de juiste, unieke mix van producten, diensten en concepten voor iedere specifieke doelgroep en behoefte.

Wij zullen ons continu inspannen om op een professionele, enthousiaste en SLIMME manier SAMEN met u als apotheker VERDER te komen.

Blauw Shutterstock 43640263Maatwerk is onze passie


Spruyt hillen is de aangewezen partner voor de apotheek. Of u nu nog zelf geneesmiddelen bereidt of uw eigen bereidingen uitbesteedt, wij denken graag met u mee!

Met ons unieke assortiment kwaliteitsproducten, permanente innovatie en gunstige prijsstelling streven wij naar kostenbeheersing en een optimaal rendement in de apotheek. Daarnaast ondersteunen wij u graag om ervoor te zorgen dat u de zo noodzakelijke zorg op maat in de apotheek kunt blijven leveren.

Shutterstock 11597569Partnerschap

Gezamenlijke innovatie stroomt door onze aderen.

Uiteraard zijn de BUFA grondstoffen en de kant en klaar tubes in doosje al jaar en dag zeer gewaardeerde producten van Spruyt hillen. De afgelopen jaren is dat uitgebreid met onze geneesmiddelen van GMP Apotheek de Collegiale Bereiding en onze snel te leveren Ad hoc bereidingen. Daarnaast vallen ook de verpakkingsmaterialen van Spruyt hillen niet meer weg te denken uit de apotheek.

De uitgebreidheid van onze productlijn “Van uw apotheker” welke bestaat uit apotheekwaardige OTC producten zoals een lichaamsverzorgingslijn, een lijn met medische hulpmiddelen waarbij u kunt denken aan onze zeer gewaardeerde medicijndoos de Medidaily maar ook de Vitamine B12 1000mcg en de apothekersdrop kunt u gerust uniek noemen.

Samen met onze speciaal voor de apotheek ontwikkelde apothekersetiketten bieden wij u een compleet en uniek assortiment.

Al 115 jaar zijn wij uw partner en leveren wij goede en betrouwbare producten. Continu spannen wij ons met veel plezier samen met u in om ons productenpakket op de juiste manier uit te breiden maar het draait bij ons niet alleen om producten maar veel belangrijker, het draait om u!

Jaarlijks organiseren wij voor u het geaccrediteerde Post ESCP congres in oktober/november. Tijdens dit congres geven vooraanstaande sprekers en collega’s van u een update van de belangrijkste onderwerpen die besproken zijn op het congres van de European Society of Clinical Pharmacy. Ieder jaar zit de zaal weer overvol om tijdens een middagsessie het nuttige met het aangename te verenigen.

Daarnaast bieden wij ook graag ondersteuning in de drukke tijden in de apotheek. Altijd samen met u. De ene keer in de vorm van een innovatief product zoals de PharmaLoxs, een onderhoudsvrij lockersysteem waarbij u 24 uur per dag 7 dagen in de week uw medicatie beschikbaar kunt stellen. De andere keer door een ondersteunende service zoals het BUFA huidadvies, waarmee u snel en eenvoudig de patiënt van de juiste BUFA tube kunt voorzien.

Dat verstaan wij onder partnerschap en ook op die manier willen wij SAMEN met u op een SLIMME manier VERDER.

Nieuws

20-12-2020

IbisMiles spaarprogramma stopt

IbisMiles spaarprogramma stopt

20-12-2020

Blog: Remco Martens over luchtkwaliteit

Luchtkwaliteit: niet alleen een onderwerp van “deze tijd”

04-12-2020

Gewijzigde Openingstijden feestdagen 2020

De feestdagen staan weer voor de deur. Lees verder voor onze afwijkende levertijden en bestelinformatie.

Webpagina’s (27) Documenten (7)
There are no results