Together we create the future of personalized medicine

Shutterstock 76155490

Spruyt hillen gelooft dat gezamenlijke innovatie de enige weg vooruit is in de farmaceutische markt.
In nauwe samenwerking helpen wij farmaceutische en medische professionals en organisaties om altijd voorbereid te zijn op elke volgende stap.
Door de juiste, unieke mix van producten, diensten en concepten voor iedere specifieke doelgroep en behoefte.

Wij zullen ons continu inspannen om op een professionele, enthousiaste en SLIMME manier SAMEN met u als ziekenhuisapotheker VERDER te komen.

Blauw Shutterstock 43640263Maatwerk is onze passie

Spruyt hillen is de aangewezen partner voor de ziekenhuisapotheek. Of u nu nog zelf geneesmiddelen bereidt of uw eigen bereidingen uitbesteedt, wij denken graag met u mee!

Met ons unieke assortiment kwaliteitsproducten, permanente innovatie en gunstige prijsstelling streven wij naar kostenbeheersing en een optimaal rendement in de ziekenhuisapotheek. Daarnaast ondersteunen wij u graag om ervoor te zorgen dat u de zo noodzakelijke zorg op maat in het ziekenhuis kunt blijven leveren en om te allen tijde de medicatieveiligheid te kunnen garanderen.

Medicatieveiligheid is een thema wat niet meer weg te denken valt in de ziekenhuisapotheek en daarmee is het ook voor ons een belangrijk thema geworden. Gebruik van bedside scanning en automatisch uitvullen van geneesmiddelen in deelverpakkingen (EAV) zijn onderwerpen waar wij ook graag met u over van gedachte wisselen!             Shutterstock 171306305

Spruyt hillen levert naast het uitgebreide reguliere pakket verpakkingen ook een breed pakket aan GMP verpakkingen. Samen met onze klanten proberen wij dit pakket continu te verbeteren en waar wenselijk aan te passen naar uw wens. In onze webshop kunt u van alle GMP verpakkingen de analysecertificaten op batchniveau terug vinden.  
U dient ingelogd te zijn in onze webshop voor dit overzicht.

In de webshop zijn alle bereidingen en grondstoffen voorzien van documentatie. Afhankelijk van de aard van het product treft u of een analysecertificaat, een product informatie folder of een productspecificatieblad aan, of een combinatie hiervan.

Sinds 31 maart is het mogelijk om uw ad hoc bereidingen online bij ons te bestellen.
Dit bespaart u niet alleen tijd, maar geeft u ook meer informatie over de producten.

GMP apotheek De Collegiale Bereiding garandeert u een veiliger en beter product voor u en uw patiënt dankzij continu stabiliteits- en houdbaarheidsonderzoek.
Wij bieden u de zekerheid dat de producten voldoen aan richtlijnen en voldoen aan regelgeving: hiermee voldoet u ook aan de eisen!

Shutterstock 11597569Partnerschap

Gezamenlijke innovatie stroomt door onze aderen.

Uiteraard zijn de BUFA grondstoffen en de kant en klaar tubes in doosje al jaar en dag zeer gewaardeerde producten van Spruyt hillen. De afgelopen jaren is dat uitgebreid met onze geneesmiddelen van GMP Apotheek de Collegiale Bereiding en onze snel te leveren Ad hoc bereidingen. Daarnaast vallen ook de verpakkingsmaterialen van Spruyt hillen niet meer weg te denken uit de ziekenhuisapotheek. Wij zijn continu bezig met het uitbreiden en vernieuwen van ons GMP pakket.

Al 115 jaar zijn wij uw partner en leveren wij goede en betrouwbare producten. Continu spannen wij ons met veel plezier samen met u in om ons productenpakket op de juiste manier uit te breiden maar het draait bij ons niet alleen om producten maar veel belangrijker, het draait om u!

Spruyt hillen ondersteunt de ziekenhuisfarmacie door het in samenwerking met FarmaActueel organiseren van diverse symposia. De laatste twee symposia hadden betrekking op de bevordering van medicatieveiligheid door toedienregistratie en op elektronisch voorschrijven.

Betrouwbare leverancier: Spruyt hillen is door het WinAp aangemerkt als betrouwbare leverancier. Dit betekent dat u geen ingangscontrole hoeft uit te voeren op artikelen uit ons reguliere assortiment.

Recent hebben wij een geaccrediteerd symposium voor ziekenhuisapothekers georganiseerd met als thema: “Toedieningsregistratie en EAG”. Vooraanstaande sprekers en “ervaringsdeskundigen” op het gebied van medicatieveiligheid hebben daar een update gegeven over dit onderwerp.

Dat verstaan wij onder partnerschap en ook op die manier willen wij SAMEN met u op een SLIMME manier VERDER.

Nieuws

20-12-2020

IbisMiles spaarprogramma stopt

IbisMiles spaarprogramma stopt

20-12-2020

Blog: Remco Martens over luchtkwaliteit

Luchtkwaliteit: niet alleen een onderwerp van “deze tijd”

04-12-2020

Gewijzigde Openingstijden feestdagen 2020

De feestdagen staan weer voor de deur. Lees verder voor onze afwijkende levertijden en bestelinformatie.

Webpagina’s (27) Documenten (7)
There are no results