Neem de voorsprongNeem De Voorsprong Afbeeldingen Website

 

Vooruitdenken en doen. Het zit in ons DNA. We springen in op de laatste ontwikkelingen en trends. En wat we bedenken, maken we ook. Of het nu gaat om Verpakkingen, Drukwerk, Techniek, Medische Hulpmiddelen of OTC producten, met Spruyt hillen neem je de voorsprong. Daardoor hebben we een verrassend assortiment dat past bij jouw apotheek van nu. Waarmee we je ontzorgen, waarmee je vooruit kunt en de voorsprong kunt nemen op jouw concurrenten.

Samen houden we iedereen in beweging. Want jij hebt al in huis wat een klant zou willen, of waar hij of zij nog niet aan heeft gedacht. Zo pakken ook zij de voorsprong, naar een gezonder leven.

 Verpakkingen 

Optimale functionaliteit en betrouwbaarheid, dat is waar apotheekverpakkingen aan moet voldoen. Al 125 jaar levert Spruyt hillen een breed assortiment verpakkingen voor allerlei toepassingen. Dit omvat het totale scala van primaire verpakkingen (o.a. tubes, flacons, flessen) tot en met producten (secundaire verpakkingen) voor het afleveren van geneesmiddelen aan de patiënt (o.a. stripvouwdozen, blokbodemzakken en papieren draagtassen). Wij vinden het belangrijk om onszelf continue te verbeter en te innoveren waar mogelijk. Daarom kiezen wij ervoor om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
Spruyt hillen heeft voor haar verpakkingen:

  • ISO gecertificeerde leveranciers
  • WINap certificering
  • Ondersteuning door het NVZA
  • Is FNA licentiehouder
  • Uitgebreid GMP assortiment


Neem De Voorsprong Verpakking

Sinds 2019 kiezen wij voor bomen. Per 1000 kg CO2 uitstoot plaatsen wij twee bomen terug in duurzame bosprojecten, waarvan 1 in Nederland. We hebben inmiddels al 600 bomen geplant!
Neem de voorsprong, ga voor duurzaam

En we pakken door...
Want we breiden het assortiment (wij kiezen voor bomen) uit met twee blokbodemzakken en vier stripvouwdozen

 

 Drukwerk 

Je drukwerk is je visitekaartje. Daarom besteden wij er de grootste zorg aan. Wij begrijpen als geen ander wat jij nodig hebt in jouw apotheek. En... we begrijpen drukwerk. Of het nu gaat om (gepersonaliseerde) etiketten, kwitanties, receptpapier, briefpapier, tasjes, producten voorzien van jouw huisstijl of blanco producten. Tegen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding leveren wij precies wat jij nodig hebt. 


Neem De Voorsprong Laptop

Makkelijk en snel drukwerk bestellen

Onze online portal staat 24/7 open voor bestellingen. Makkelijk, snel en altijd een laatste versie van je bestelhistorie bij de hand. Wij blijven innoveren, zodat we jouw kunnen ontzorgen in je dagelijkse administratie. Met onze vernieuwde drukwerk bestelmodule ben je altijd slechts 3 klikken verwijderd van nieuw drukwerk.

En... We denken graag met je mee. Zo kunnen we een "nooddoos" op voorraad nemen zodat je nooit per ongeluk mis grijpt. 

 OTC

Onze consumentenproducten (ook wel Over The Counter genoemd) & medische hulpmiddelen zijn ontworpen en samengesteld voor en met apothekers. Niet al je klanten zijn even vaardig in het gebruik van medicatie. Soms is een helpende hand van de apotheek welkom. Het assortiment ‘hulpmiddelen' bevat o.a. ooghulpmiddelen, medicijndozen en een teller voor het gebruik van een dosisaerosol (CountAir ®). Maar ook klanten die jou om huidadvies vragen, verwachten de beste kwaliteit. Onze huislijn huid en haar biedt die kwaliteit. We gaan deze lijn in 2021 flink uitbreiden dus klik hier om op de hoogte te blijven.
Alle producten hebben een frisse uitstraling en zijn voorzien van een barcode.

Het OTC assortiment is ingedeeld in drie categorieën:
• Huid en haar
• Hulpmiddelen
• Voedingssupplementen

Een greep uit onze OTC artikelen:

 

 

Clutch&CareNeem De Voorsprong Afbeeldingen Website Clutchcare
Je patiënt heeft stijl, maar ook diabetes

We snappen heel goed dat het soms ongemakkelijk is om medicijnen te gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer jouw patiënt diabetes heeft en niet zonder medicatie kan. Clutch&Care is een diabetestasje waarin alle diabetesbenodigdheden passen. Dat is niet alleen gemakkelijk. Maar ook mooi!

Bestel hier de Clutch&Care collectie

 

 

 

YOS BottleNeem De Voorsprong Afbeeldingen Website YOS Bottle
Medicijnen en gemak gaan samen

Met de YOS bottle is er altijd voldoende water bij de hand, zodat je de hele dag vooruit kunt. Tegelijkertijd beschikt deze bottle over ruimte om medicijnen in op te slaan. Zo kan iedereen altijd onbezorgd op pad. Jouw patiënt draagt een mooie fles, de YOS Bottle draagt de medicatie of voedingssupplementen.

Bestel hier de YOS Bottle

  Techniek

Koelen, meten en registreren. Wij denken graag met je mee. Spruyt hillen biedt een totaalassortiment aan voor de opslag, transport en temperatuurregistratie van jouw kostbare geneesmiddelen. Met innovatieve oplossingen adviseren wij je graag in de apotheek met als doel samen slimmer verder te komen. 

Neem De Voorsprong Afbeeldingen Website6Boots apotheek neemt de voorsprong met de AiroSensor... en jij?

Accurate temperatuurregistratie is belangrijk in jouw apotheek. De AiroSensor is een innovatieve oplossing, waarmee je de temperatuur in medicijnkoelkasten, vriezers en andere ruimten makkelijk kunt registreren. En... het jaarlijks kalibreren van je temperatuurlogger is niet meer nodig. Handig! 

Marc van der Heijdt, projectleider bij Boots apotheek Nederland vertelt in dit blog over de overstap naar de AiroSensor. Hiermee kunnen zij op eenvoudige wijze de temperatuur in alle apotheekvestigingen in Nederland 24/7 monitoren. Lees het blog hier en neem hier een kijkje in onze webshop voor de AiroSensor.

 

Geef je patiënten alle ruimte naar een betere, gezondere toekomst. Want jij hebt al in huis wat zij zoeken. Dat biedt ook hen een voorsprong. En daarmee houden we samen iedereen in beweging.

Neem de voorsprong. Spruyt hillen.

Webpagina’s (27) Documenten (7)
There are no results