23-10-2018

Bereidingen voor VGZ verzekerden

Afgelopen week heeft VGZ u laten weten een voorkeursapotheek voor magistrale bereidingen te hebben aangewezen. Wij vragen ons af of bij het aanwijzen van de voorkeursleverancier de juiste procedure is gevolgd. Dit hebben wij VGZ inmiddels laten weten.

VGZ heeft al bevestigd dat het aanwijzen van een voorkeursleverancier niet betekent dat u ook verplicht bent om bij deze leverancier af te nemen. U kunt dus uw bestellingen plaatsen bij Spruyt hillen zoals u dat gewend bent.

Wij willen graag onze samenwerking met u voortzetten om er voor te zorgen dat medicatie op maat voor alle patiënten beschikbaar blijft en u de vrijheid houdt om te bepalen bij welke leverancier u dit afneemt. Binnenkort zullen wij u verder informeren.


Vragen?
Binnenkort informeren wij u verder over het besluit van VGZ. Heeft u tot die tijd informatie die ons kan helpen de impact voor apotheekhoudenden in beeld te brengen of heeft u dringende vragen over bovenstaande berichtgeving? Neem dan contact op met uw account manager of stuur een e-mail naar cs@spruyt-hillen.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte via ons maandelijkse nieuwsbrief.

Webpagina’s (27) Documenten (7)
There are no results