19-10-2020

PERSBERICHT: Binnen 20 minuten een betrouwbaar resultaat met de Corona sneltest via een eenvoudige en snelle vingerprik

IJsselstein, 19 oktober 2020 - Vanaf woensdag 21 oktober is de CoV-2 Rapid sneltest beschikbaar in IJsselstein. De Corona sneltest geeft binnen 20 minuten de aanwezigheid van antilichamen (IgM en IgG) aan. Daarmee wordt aangetoond of het virus op dit moment actief is én/of u het Corona virus in het verleden heeft gehad. In verband met het stijgende aantal Corona besmettingen wordt het steeds belangrijker om snel te weten of u wel of niet besmet bent met het Corona virus. Dat is nu mogelijk bij de snelteststraat in IJsselstein.

Spruyt hillen heeft de afgelopen weken hard gewerkt om zo snel mogelijk een snelteststraat in IJsselstein op te bouwen. Het doel is om efficiënt en snel de uitslag van de Corona test beschikbaar te maken. De sneltest heeft een overall betrouwbaarheid van 99,2% waardoor onzekerheid verleden tijd is geworden. De CoV-2 Rapid sneltest geeft niet alleen aan of je momenteel besmet bent met het Corona virus maar ook of je het virus in het verleden gehad hebt.

Via de website, www.snelteststraatijsselstein.nl, kan iedereen zich aanmelden voor de sneltest en een afspraak inplannen op het moment dat het hem/haar uitkomt. De snelteststraat in IJsselstein is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30u – 17.00u. Op het geplande tijdstip begeeft u zich naar de Zeemanlaan 2 waar u opgevangen wordt door een van de medewerkers. De medewerker neemt met behulp van een vingerprik een druppeltje bloed af en zorgt er vervolgens voor dat de test wordt uitgevoerd. Daarna krijgt u binnen 20 minuten via onze website de uitslag van uw test en ontvangt u tevens een certificaat met de uitslag welke u eventueel als bewijsstuk aan bijvoorbeeld uw werkgever kunt tonen.

Uiteraard is het ook voor bedrijven mogelijk om hun personeel bij de snelteststraat in IJsselstein te laten testen. Op die manier hebben de medewerkers snel zekerheid en daarnaast is het prettig dat zij meteen weer aan de slag kunnen als de uitslag negatief is.

Naast deze CoV-2 Rapid test die gebaseerd is op de aanwezigheid van antilichamen wordt er ook gewerkt aan het zo spoedig mogelijk beschikbaar stellen van een snelle PCR/antigen test.

Spruyt hillen is blij op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan de bestrijding van het Corona virus!

Over Spruyt hillen bv:
Spruyt hillen (www.spruyt-hillen.nl) is sinds 1897 een innovatieve farmaceutische onderneming en is de enige totaalaanbieder in Nederland. Spruyt hillen levert haar producten aan apotheken, zowel direct als via de groothandel. Tevens levert zij bepaalde producten rechtstreeks o.a. via de website www.medicijndoos.nl. De CoV-2 Rapid sneltest wordt beschikbaar gesteld via www.snelteststraatijsselstein.nl. Spruyt hillen heeft haar assortiment in een aantal productgroepen onderverdeeld, zoals verpakkingen, techniek, drukwerk en handverkoopmiddelen. Daarnaast is Spruyt hillen gespecialiseerd in een aantal medische hulpmiddelen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte via ons maandelijkse nieuwsbrief.

Webpagina’s (27) Documenten (7)
There are no results