11-03-2021

Vanaf 22 maart is het niet meer mogelijk om producten van GMP apotheek de Collegiale Bereiding bij ons te bestellen.

Geachte apotheker,

Eerder hebben wij je op de hoogte gebracht over de krachtenbundeling binnen de Fagron Groep. Wij zijn continu bezig om op de beste manier aan jouw wensen te voldoen. Om dat nog beter te doen gaan we over tot specialisatie per bedrijf. Zo blijven wij jou, als gespecialiseerde partner, voorzien van het breedste assortiment per productgroep.


Wat betekent dit voor jou? 
Fagron zal zich specialiseren in farmaceutische bereidingen, geregistreerde producten, grondstoffen en crèmes & zalven. Spruyt hillen blijft jouw toonaangevende partner op het gebied van Verpakkingen, Techniek, Drukwerk, OTC en Medische hulpmiddelen. 

Dit betekent dat De Magistrale Bereider je vanaf 22 maart graag verder van dienst zal zijn met de levering van doorgeleverde bereidingen. Tot die tijd kun je bij ons de doorgeleverde bereidingen bestellen die wij nog op voorraad hebben. Vanaf 22 maart is het niet meer mogelijk om producten van GMP apotheek de Collegiale Bereiding bij ons te bestellen. 


Wij helpen je graag
Om deze overgang voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, kun je  tot die tijd tegen aantrekkelijke condities nog extra voorraden inkopen. Je kunt hiervoor contact opnemen met jouw Accountmanager of Customer Service via 030 - 281 44 11.

Wij blijven voor je klaarstaan...
Wij zijn blij dat wij met het aanbrengen van deze focus  & specialisatie in staat zijn om continu te blijven innoveren en jou als klant optimaal van dienst kunnen zijn. Zo helpen wij je te focussen op wat het belangrijkst is voor jou en je apotheekteam: optimale patiëntenzorg

Wij zijn je enorm dankbaar voor het jarenlange vertrouwen. Als specialist in (duurzame) Verpakkingen, Techniek, Drukwerk, OTC en Medische hulpmiddelen blijven wij voor je klaarstaan. Je kunt contact met ons opnemen via cs@spruyt-hillen.nl of bellen naar 030 - 281 44 11. 

Met vriendelijke groet,
Spruyt hillen bv

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte via ons maandelijkse nieuwsbrief.

Webpagina’s (27) Documenten (7)
There are no results