Samen nemen we de voorsprong!

Bestel en scoor de coolste gadgets

Vooruitdenken en doen. Het zit in ons DNA. Of het nu gaat om Verpakkingen, Drukwerk, Techniek, Medische Hulpmiddelen of OTC producten, met Spruyt hillen neem je de voorsprong. We springen in op de laatste ontwikkelingen en trends. En wat we bedenken, maken we ook. Daardoor hebben we een verrassend assortiment dat past bij jouw apotheek van nu. Waarmee we je ontzorgen, waarmee je vooruit kunt en de voorsprong kunt nemen op jouw concurrenten.

Hohoho, gooi wat in mijn schoentje!
Buiten wordt het kouder, maar binnen des te fijner: lichtjes, samen zijn, pepernoten, jingle bells en natuurlijk cadeautjes. Wij geven jou een voorsprong op de feestdagen met de coolste gadgets.

Kerstman Motor Met Sinterklaas Klein


Hoe doe je mee?

Plaats een bestelling uit het totale assortiment van Spruyt hillen en kies jouw cadeau!

Bij een bestelling vanaf € 500,-
7 x €10,- bol.com bonnen of draadloze oortjes (ter waarde van € 80,-)

Bij een bestelling vanaf € 1.000,-
15 x €10,- bol.com bonnen of een set van 4 draadloze trackers + sleutelhanger (ter waarde van €160,-)

Bij een bestelling vanaf € 1.500,-
20 x €10,- bol.com bonnen of een spelcomputer (ter waarde van € 310,-)

Bij een bestelling vanaf € 2.500,-
35 x €10,- bol.com bonnen of een smartwatch (ter waarde van € 399,-)

Klik hier voor een specifiek overzicht van alle gadgets. Je kunt je bestelling plaatsen via onze webshop, je automatische bestelsysteem, telefoon of e-mail. Plaats je bestelling onder vermelding van “Voorsprong2021”. Vul vervolgens jouw ordernummer en aanvullende gegevens hier in en kies je cadeau! De actieperiode loopt van 11 oktober tot en met 30 november 2021; 

Bolcom Klein          JBL TUNE 225TWS Hero Product Image Black Klein                    Airtag Klein               10002207 1 Nswitchhwneonbluered H2x1 Klein          44 Alum Silver Sport White 6S Nc Klein

Techniek

Sinterklaas 1 Shutterstock 512031826 Klein

Koelen, meten en registreren. Wij denken graag met je mee. Spruyt hillen biedt een totaalassortiment aan voor de opslag, transport en temperatuurregistratie van jouw kostbare geneesmiddelen. Met innovatieve oplossingen adviseren wij je graag in de apotheek met als doel samen slimmer verder te komen. Zo hebben we ons assortiment recent uitgebreid met een CO2 monitor, maar ook voor luchtreinigers of stofafzuigkasten kan je bij ons terecht. Alles voor de apotheek!

We leveren een breed assortiment koelkasten, loggers, koelboxen en mini koelkasten. Met name de AiroSensor biedt toegevoegde waarde: dit is een innovatieve oplossing, waarmee je de temperatuur in medicijnkoelkasten, vriezers en andere ruimten makkelijk kunt registreren. En... het jaarlijks kalibreren van je temperatuurlogger is niet meer nodig. Handig!

Klik op onderstaande buttons of check onze koelen, meten, registeren brochure

Najaarsactie 2021 Buttons 750X360 4    Najaarsactie 2021 Buttons 750X360 7 (1)    Najaarsactie 2021 Buttons 750X360 6    Najaarsactie 2021 Buttons 750X360 5

Verpakkingen

Optimale functionaliteit en betrouwbaarheid, dat is waar apotheekverpakkingen aan moet voldoen. Al 125 jaar levert Spruyt hillen een breed assortiment verpakkingen voor allerlei toepassingen. Dit omvat het totale scala van primaire verpakkingen (o.a. tubes, flacons, flessen) tot en met producten (secundaire verpakkingen) voor het afleveren van geneesmiddelen aan de patiënt (o.a. stripvouwdozen, blokbodemzakken en papieren draagtassen). Wij vinden het belangrijk om onszelf continue te verbeter en te innoveren waar mogelijk. Daarom kiezen wij ervoor om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Spruyt hillen heeft voor haar verpakkingen:

  • ISO gecertificeerde leveranciers
  • WINap certificering
  • Ondersteuning door het NVZA
  • Is FNA licentiehouder
  • Uitgebreid GMP assortiment

En een duurzame lijn draagtassen, stripvouwdozen en blokbodemzakken!

Klik op de buttons hieronder voor de blog en het Wij kiezen voor bomen assortiment!

Najaarsactie 2021 Buttons 750X360 10    Najaarsactie 2021 Buttons 750X360 9   Kerstman 1 Shutterstock 1831976731 Klein 

OTC & Medische Hulpmiddelen

Sinterklaas 2 Shutterstock 195982823 Klein

Onze Over The Counter artikelen & medische hulpmiddelen zijn ontworpen en samengesteld voor en met apothekers. Alle producten hebben een frisse uitstraling en zijn voorzien van een barcode. Het OTC assortiment is ingedeeld in drie categorieën:

• Huid en haar
• Hulpmiddelen
• Voedingssupplementen

Niet al je klanten zijn even vaardig in het gebruik van medicatie. Soms is een  helpende hand van de apotheek welkom. Daarom hebben we een breed assortiment medicijndozen, thermometers… maar ook wasbaar ondergoed voor mensen met urineverlies: maak kennis met de mooie en comfortabele collectie van Entusia® in 44 seconden.                             

Het assortiment ‘hulpmiddelen' bevat o.a. oogdruppelhulpmiddelen en een teller voor het gebruik van een dosisaerosol (CountAir®). Maar ook klanten die jou om huidadvies vragen, verwachten de beste kwaliteit. Onze huislijn huid & haar biedt die kwaliteit. We gaan deze lijn in 2021 flink uitbreiden dus klik hier om op de hoogte te blijven

Klik op de buttons hieronder voor thermometers, Entusia en de CountAir!

 Najaarsactie 2021 Buttons 750X360 3    Najaarsactie 2021 Buttons 750X360 2    Najaarsactie 2021 Buttons 750X360

Drukwerk

Kerstman 2 Shutterstock 727154569 Klein

Je drukwerk is je visitekaartje. Daarom besteden wij er de grootste zorg aan. We kennen de markt als geen ander en begrijpen wat jij nodig hebt in jouw apotheek. En... we begrijpen drukwerk. Of het nu gaat om (gepersonaliseerde) etiketten, kwitanties, receptpapier, briefpapier, tasjes, producten voorzien van jouw huisstijl of blanco producten. Tegen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding leveren wij precies wat jij nodig hebt.

Nog even over die etiketten...
Naast bedrukte etiketten zoals Thermische etiketten en Smartfilling etiketten hebben wij ook blanco etiketten in ons assortiment. Klik op de onderstaande buttons of check de webshop voor of Speed-, Easy- en Rotofilling etiketten, geschikt voor Farmasort systemen. Deze zijn uit voorraad leverbaar.   

Klik op de buttons hieronder voor bedrukte etiketten, gepersonaliseerde hoestpastilles of Speed-, Easy en Rotofilling etiketten!

 Najaarsactie 2021 Buttons 750X360 8 (2)    Najaarsactie 2021 Buttons 750X360 Hoest    Najaarsactie 2021 Buttons 750X360 12

 

Actievoorwaarden

Najaarsactie 2021 Losse Afbeeldingen 1200X900 4

• Actieperiode 11 oktober tot en met 30 november 2021;
• De bedragen van verschillende orders kunnen niet worden opgeteld;
• Er is een mogelijkheid dat producten en cadeaus in een aparte verzending worden geleverd;
• Orderwaarde op basis van netto prijzen;
• Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties;
• Wees er snel bij want OP=OP

Geef je patiënten alle ruimte naar een betere, gezondere toekomst. Want jij hebt al in huis wat zij zoeken. Dat biedt ook hen een voorsprong. En daarmee houden we samen iedereen in beweging.

Webpagina’s (27) Documenten (7)
There are no results